085 071 8365 info@ace-europe.nl

—————– W A S S T R A A T   B E G I N N E N

Hoe werkt
dat precies?

Sta je op het punt een wasstraat te beginnen? Of zit je nog in de oriëntatiefase? Fantastisch! De afgelopen 20 jaar hebben we al honderden ondernemers begeleid in de aanloop naar hun eigen carwash bedrijf. En niet zonder succes, het grootste gedeelte van de ondernemers die wij hebben geadviseerd in de techniek, commercie en het bouwen van een gezond bedrijf doen het uitzonderlijk goed.

We bieden ondersteuning bij tal van belangrijke zaken zoals het businessplan, de vergunningaanvraag, financiering en het onderzoek naar de meest ideale locatie. Zodat jij met een gerust hart kunt focussen op het bouwen van je bedrijf en een grote groep zeer tevreden klanten.

Wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen wasstraat? Op basis van onze ervaring hebben we de stappen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

De carwash droom

Iedere onderneming start met een droom en dat is voor een wasstraat bedrijf niet anders. Waarschijnlijk kun je al helemaal voor je zien hoe het eruit gaat zien en hoeveel tevreden klanten je gaat krijgen. Hou die droom vast, want dat is een hele sterke en belangrijke basis.

Informatie en advies inwinnen

Je wilt beslagen ten ijs komen en een goed idee hebben bij wat je wilt, zeker als het op techniek aankomt. Daarom adviseren we je om bij veel wasstraten en leveranciers een kijkje te gaan nemen en veel informatie in te winnen. En ACE kan als favoriet natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. We heten je van harte welkom!

—————– W A S S T R A A T   B E G I N N E N

De juiste locatie selecteren
is key

Misschien heb je al één of meerdere locaties op het oog waar je onderzoek naar wilt doen. Er zijn een aantal zaken belangrijk om op te letten, zoals het aantal inwoners, de auto-dichtheid, koopkracht, bereikbaarheid en of de locatie goed zichtbaar is. Daarnaast goed om te checken hoeveel wasstraten er al zijn in de omgeving want we willen de markt gezamenlijk laten groeien, niet ten koste van anderen.

Haalbaarheidsonderzoek

Om de haalbaarheid te bepalen is het belangrijk om een goede inschatting te maken van het aantal klanten en wassingen dat op die locatie mogelijk is. Wij kunnen hierin adviseren op basis van vergelijkbare locaties en eerdere ervaringen, gelukkig maar, want dit is één van de belangrijkste ingrediënten van het de begroting en die wil je goed inschatten.

Inrichten van de locatie,
op papier

Een van de mooiste stappen is natuurlijk het inrichten van de bestaande óf nieuwe locatie. Samen met onze technisch tekenaar werken we aan een maatwerk inrichting die zorgt voor de ideale indeling van alle wasstraat componenten en natuurlijk een hoogwaardige uitstraling voor je klanten en personeel.

Begroting die rond rekent

Een wasstraat beginnen vraagt een flinke investering, maar met de juiste techniek, locatie en marketing zijn de inkomsten ook aanzienlijk. Dit alles wil je natuurlijk goed doorrekenen en ook daar geven we je graag advies over. Zodat je inzicht krijgt in verschillende scenario’s want dat geeft rust en daarmee kom je beslagen ten ijs bij potentiële investeerders, familieleden of de bank.

De juiste investeerders

De kosten gaan vaak voor de baat uit en dat geldt ook bij een wasstraat. Ondernemers financieren de opstart op verschillende manieren en in verschillende combinaties van eigen geld, (private) investeerders of financiële instellingen. Een sterk businessplan met een goed doordachte begroting maakt vaak het verschil. Ook hierbij voorzien we je van advies en expertise om jouw verhaal goed over te brengen.

Aan de slag met de architect

Op basis van de locatie en de eerdere schetsen van de technisch tekenaar kan de architect aan de slag, en wordt de droom langzaam maar zeker steeds meer werkelijkheid.

Vergunningen, goed geregeld

Om een wasstraat te beginnen zijn er natuurlijk ook bepaalde vergunningen nodig, niet de leukste fase, maar wel een hele belangrijke. Dit wil je goed geregeld hebben. Er zijn 2 vergunningen nodig, een stedenbouwkundige om te bouwen of verbouwen op de geselecteerde locatie en een milieuvergunning waarin je laat zien dat je je houdt aan de milieunormen. Deze moet je zelf aanvragen bij de gemeente, maar ook op dit gebied kunnen we onze kennis met je delen.

De bouw van de wasstraat

Dan breekt er een bijzonder moment aan, we gaan starten met bouwen. De droom wordt werkelijkheid! We voorzien in een gedetailleerde planning met belangrijke beslismoment waarbij we de ondernemer vragen aanwezig te zijn. Ons team van ervaren monteurs levert niet alleen maatwerk van het hoogste niveau, maar zorgt ook voor een goede sfeer. Zodat de aanloop naar de start van je bedrijf ook gewoon genieten is.

Feestelijke opening

Na ongeveer een maand bouwen is het moment dan daar, de officiële opening van jouw eigen wasstraat.

—————– W A S S T R A A T   B E G I N N E N

Neem direct contact op