085 071 8365 info@ace-europe.nl

Passie voor wasstraten zit in ons DNA

Vanuit zijn passie voor wasstraat techniek, de meest optimale klantbeleving creëren en mensen helpen, richtte Mark de Graaf in 1995 ACE op. Naast zijn studie aan de TU Delft werkt hij als autowasser en in de avonduren begon hij met het programmeren van besturingssystemen voor wasstraten, die was toen nog volledig mechanisch. In die tijd ontstond ook de intensieve en exclusieve samenwerking met de gebroeders Holz, door de branche wereldwijd erkend als de beste wasstraat fabrikant.

Trotse ondernemers en tevreden klanten, daar doen we het voor

Mark, ook oprichter en eigenaar van BOB Autowas bleef na zijn studie bevangen door het autowasvirus en werd één van de pioniers van de Nederlandse autowas industrie. Samen met Sebastiaan en Xamira van der Burg en het team van gedreven monteurs hebben zij, op inmiddels 170 locaties in Nederland, toonaangevende wasstraten gerealiseerd, waar ondernemers trots op zijn en hun klanten keer op keer terugkomen voor het geluksmoment van een blinkend schone auto.

Een open bedrijfscultuur waar iedereen zich thuis voelt

Sebastiaan en Xamira werken al decennialang voor ACE en hebben in 2018 de dagelijkse leiding en het eigenaarschap van Mark overgenomen. Sebastiaan begon zijn carrière bij ACE als monteur, heeft inmiddels zo’n 100 wasstraten gebouwd en draaide jaren met Mark mee in het advies en de ondersteuning aan ondernemers die een wasstraat willen beginnen. Hij heeft nu de leiding over het commerciële en technische team van 13 gedreven monteurs. Xamira begon 16 jaar geleden als administratief medewerker, vervulde verschillende rollen binnen het bedrijf en heeft aan de basis gestaan van onze open en transparante bedrijfscultuur met korte lijntjes en veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Ze geeft leiding aan de collega’s op kantoor en creëerde een cultuur waarin hard werken wordt gecombineerd met een hoop plezier en een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Marktleider en trotse partner van honderden wasstraat ondernemers
We hebben ons ontwikkeld van machinebouwer tot leverancier van innovatieve totaalconcepten. Underpromise, overdeliver staat bij ons hoog in het vaandel doordat we meedenken met de ondernemers vanuit de techniek en alles facetten die bijdragen aan een rendabele business. Inmiddels zijn we marktleider op het gebied van wasstraatconcepten en exclusieve leverancier van de merken Holz en PECO. De meeste innovaties in de branche komen uit ons eigen ACE LAB. Daarmee zijn we trotse partner en adviseur van honderden wasstraat eigenaren en startende ondernemers die op het punt staan een wasstraat te beginnen.

Wasstraten gebouwd

We staan voor je klaar, om jouw bedrijf te laten groeien met tevreden klanten
In binnen- én buitenland, want in steeds meer landen zijn we wasstraten aan het bouwen. De ambitie is om over 10 jaar met onze klanten in minimaal 10 verschillende landen aanwezig te zijn. Met ons team van 23 enthousiaste collega’s staan we iedere dag klaar om jouw bedrijf, waar dan ook verder te laten groeien met duurzame en innovatieve techniek die zorgt voor een unieke beleving voor jouw klanten.

—————– E I G E N  W A S S T R A A T  S T A R T E N

Wij leggen het hier uit

—————– B I J  O N S  W E R K E N

Bekijk hier de mogelijkheden