085 071 8365 info@ace-europe.nl

Aan het woord

Onze klanten

Interview

Stefan Felix

Washin7

Stefan Felix, 34 jaar en sinds 3,5 maand vader. Houdt van tennissen, gezelligheid en, niet onbelangrijk, is operationeel directeur van vijf wasstraten. Afgestudeerd in hbo Economie, Management en Recht, wilde Stefan in 2011 níet bij een bank of verzekeringsmaatschappij werken.

Interview

Marien Verhaaf

Carwash Druten

Na een glansrijke carrière met een eigen montagebedrijf in aluminium ramen en deuren, besloot Marien Verhaaf te investeren in zijn toekomst. Sinds 1999 was hij dag in dag uit op de bouw te vinden, maar wist toen al: een schone auto, dat is je visitekaartje.

 

 

Interview

Patrick van Laarhoven

Q wash

15 jaar geleden kreeg Patrick van Laarhoven, als zogenaamd ‘branchevreemde’, een gouden idee: een wasstraat beginnen. Een geschikt perceel werd gevonden, aangekocht en nu zitten we in het kantoor van zijn tweede vestiging, ook in Den Bosch. Simpelweg omdat er zoveel vraag was.

Interview

Radjes Debipersad

XL Carwash Leeuwarden

Radjes Debipersad stond in 2012, naast oprichter en eigenaar Richard van der Wal, aan de bakermat van XL Carwash Leeuwarden. De passie voor wasstraten stroomde daarvoor eigenlijk nog niet zo door zijn aderen, maar toen hij noodgedwongen moest stoppen bij de drukkerij

Interview

Jac van Dorst

Carwash Rijen

Jac van Dorst heeft inmiddels de mooie leeftijd van 73 jaar mogen bereiken, maar daar is in arbeidsethos niets van te merken. Begonnen op de autoschool in Driebergen, vervolgens in het autobedrijfje van zijn vader doorgestroomd en uitgegroeid tot Toyota Dealer met 12 dealers, 2 schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij en …

Interview

Ad-Jan van Rijswijk

Carwash XL Veen

Een wasstraat beginnen en vervolgens uit de luie stoel kijken hoe de machines en personeel hun werk doen? Dat zou niet passen bij de mentaliteit van Ad-Jan Rijswijk (44), eigenaar van Carwash XL Veen in Noord-Brabant. Hij heeft sinds december 2022 naast zijn succesvolle autobedrijf een kettingbaan wasstraat van ACE staan en gaat, zoals hij gewend is bij zijn ondernemingen, voorop in …

Interview

Kim & Roel

Carwash Schijndel

Kim Rijkers en haar vriend Roel Hendriks zijn pas in de dertig, hebben twee jonge kinderen en sinds 27 februari een derde kind! In de vorm van een gloednieuwe carwash dan, maar daar ben je minstens zoveel tijd aan kwijt als een pasgeboren baby, merkt Kim nu al. Na het samen runnen van …

Wij praten over

Onze ontwikkelingen

Interview

ACE Stofzuigsysteem

Ruby Kamerbeek

Na twee jaar ontwikkeling en een hele rits aan prototypes, is het zo ver: de nieuwe standaard voor stofzuigerpleinen is gelanceerd. ACE, in samenwerking met leverancier Formula Air, legt met dit stofzuigerplein de lat op nieuwe hoogte, en daar gaan we je alles over vertellen.

Wij vertellen

over onszelf

Interview

Sebastiaan van der Burg

Mede-eigenaar ACE Carwash

Tijdens een bijbaantje bij wasstraat Overdie, kwam Sebastiaan van der Burg er, naast zijn opleiding tot automonteur, al snel achter dat zijn hart lag bij het onderhoud en de techniek van wasstraten. Hij deed het onderhoud van de wasstraat in Alkmaar en ontmoette Mark de Graaf.

Interview

Mark de Graaf

Oprichter ACE Carwash, BOB Autowas en voorzitter BOVAG Wasbedrijven

Op je zestiende gaan werken bij een wasstraat en uitgroeien tot boegbeeld van de industrie in binnen- en buitenland, dat klinkt als een onrealistische jongensdroom.

Interview

Xamira van der Burg

Mede eigenaar ACE Carwash

Samen een gezin runnen met 2 kinderen én beide mede eigenaar zijn van een snelgroeiend bedrijf. Het is een mooi resultaat, waarvan Xamira van der Burg zestien jaar geleden niet had kunnen voorzien.

Interview

Ruby Kamerbeek

Manager

Als je bij ACE werkt, dan hou je van wasstraten, daar kan je bijna niet omheen. Je zou verwachten dat alle vrije tijd dan ook op gaat aan auto’s, maar niet bij Ruby Kamerbeek: “als het zonnetje schijnt, dan ga ik varen!”. Ruby werkt sinds zijn 15e in de wereld van de wasstraten, eerst als bijbaan, toen als monteur.

Interview

Wilco Tamboer

Manager

De loopbaan van Wilco Tamboer bij ACE is geen typische. Sterker nog: zijn carrière leest als een rit door een wasstraat. Ooit begonnen bij defensie, daarna aan de slag als automonteur om vervolgens te starten bij ACE. Via een uitzendbureau kwam hij op gesprek om op de planningsafdeling te werken.

 

Interview

Theo Meijer

Monteur en opleider

Theo Meijer, bij klanten ook wel bekend als de monteur met de koffiebeker, werkt inmiddels zeventien jaar bij ACE. Via TCP Benelux kwam hij bij de benzinepompen in aanraking met wasstraten, waar hij soms herstellingen uitvoerde voor de machines van ACE.

Interview

Frank Kamp

Webshop / inkoop

Na twee jaar werken in de wasboxen bij BOB Autowas, vond Frank Kamp het tijd voor een overstap. Inmiddels werkt hij al vier jaar op het hoofdkantoor van ACE. In die zes jaar heeft hij genoeg auto’s voorbij zien komen, maar thuis heeft Frank de mooiste collectie: een wagenpark van 80 Ferrari’s.

Interview

Kenneth Aladin

Inkoop / verkoop

Op zondag solliciteren, maandag worden teruggebeld voor een eerste gesprek, een tweede gesprek in dezelfde week en de week erna aan de slag: het gebeurde Kenneth Aladin. Twee jaar geleden zag hij een vacature van ACE en reageerde één dag voor de deadline. De klik was er.

Interview

Maurice van Veen

Technisch tekenaar / werkvoorbereider

Na een stage bij ACE in zijn eerste jaar mbo, een uitstapje naar een ander stagebedrijf in het tweede en bij toeval (en een klein beetje luiheid) in het derde jaar weer met open armen terug ontvangen bij ACE, is Maurice van Veen inmiddels de titel starter ontgroeid.

Interview

Daniël Andrea

Monteur

Toen Daniël Andrea in 2009 klaar was met zijn opleiding tot piloot, had hij niet verwacht in 2017 als tevreden – en volleerd – monteur van wasstraten te werken. Door de kredietcrisis van 2008 slingerende zijn carrièrepad na afstuderen langs allerlei baantjes, met de hoop toch ooit als piloot aan de slag te gaan. Uiteindelijk gooide hij de stuurknuppel om.