085 071 8365 info@ace-europe.nl

—————– H E T   B E D R I J F

Werken bij

ACE groeit hard in binnen- en buitenland en als marktleider zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Ben jij servicegericht, gedreven en enthousiast? Dan zorgen voor wij voor de rest.

Ontwikkel je in de richting die bij jou past
Onze organisatie kent korte lijnen, snelle besluitvorming en wordt gekenmerkt door collega’s die hart hebben voor de zaak. Veel mensen komen uit de wasstraat en maken bij ACE de volgende stap, waarbij ze zelf mogen kiezen waarin ze zich willen ontwikkelen, wat echt bij ze past.

Hart voor de zaak én voor onze mensen
We investeren in onze medewerkers, door het faciliteren van opleidingen en trainingen, maar ook door gewoon te zorgen voor een hoop lol en een goede sfeer. We hebben aandacht voor onze mensen, zodat iedereen zich onderdeel voelt van ons bedrijf, dat het ook als jouw bedrijf voelt. Dat jij net zo blij wordt van het neerzetten van een nieuwe wasstraat als wij én dat je ook trots bent als we dingen voor elkaar krijgen die de klant nooit had verwacht. En dat je dus met veel plezier naar je werk gaat.

Is ACE ook iets voor jou?
Heb je het idee dat je bij ons team past en wil je werken in een mooie branche die continu in ontwikkeling is? Denk je ook graag mee over nieuwe producten voor onze klanten? En hou je van goede koffie en van gezellig lunchen en borrelen met je collega’s? Dan is een baan bij ACE echt iets voor jou.

Bij ons kan je in veel verschillende functies aan de slag. Het is onze uitdaging het beste in je naar boven te halen, dat je je uitgedaagd voelt en tevreden op je werkdag terugkijkt.

Social Media