085 071 8365 info@ace-europe.nl

—————– T E C H N I E K

De beste
techniek ter
wereld

De hoogste kwaliteit met innovatieve techniek van Holz

We werken al 25 jaar samen met de Duitse gebroeders Holz. Een familiebedrijf gespecialiseerd in wasstraat techniek. Doordat ze ook eigen wasstraten bezitten ontstaan er continu technische optimalisaties en innovaties die direct worden getest en door ons geïmplementeerd.

RVS onderdelen gaan decennialang mee

Alle framen en het montagemateriaal zijn gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor hebben ze een zeer lange levensduur en zijn ze ook nog eens onderhoudsarm. En dat scheelt in de kosten op korte én lange termijn.
 

Hydraulische aandrijving voor de beste waskracht

Deze aandrijving is zeer betrouwbaar, heeft een lange levensduur en zorgt voor een soepelere beweging. Dit geeft de beste waskracht en is ook nog eens simpel te onderhouden.
 

Volle textiel bezetting voor het mooiste wasresultaat

Dit zorgt voor de beste waskracht en uiteindelijk het beste resultaat voor de klant. Dit geldt voor de hele auto, inclusief het dak. We zijn namelijk de enige ter wereld met textiel op de dakwas.

Duurzame techniek op alle fronten

De wasstraten die wij 25 jaar geleden hebben gebouwd, draaien nog steeds op volle kracht. Excellent carwash in Osdorp en Anac in Nijmegen zijn daar het levende bewijs van. Daarnaast werken we met energiebesparende besturingen voor minder stroomverbruik en intelligente waterhuishouding, dit bespaart water en wasmiddelen. Inmiddels wordt al 90% van het water hergebruikt, beter voor het milieu en de portemonnee.

Betrouwbaarheid loont

Door de innovatieve techniek en roestvrijstalen onderdelen zijn de benodigde onderhoudswerkzaamheden minimaal, zelfs bij een lange levensduur van de machine. En mocht er toch een onderdeel defect zijn dan zorgt de intelligente besturing ervoor dat er gewoon verder wordt gewassen. En in het uitzonderlijke geval dat de machine echt stilstaat zorgen wij ervoor dat die binnen een mum van tijd gewoon weer draait, en dat loont.

Snel? 200 auto’s per uur dat is pas snel!

Met onze kettingbaan techniek is er een snelheid mogelijk van wel 20 meter per minuut. Dit betekent niet alleen dat er 200 auto’s per uur door de wasstraat kunnen, maar ook dat jouw klanten al na 5 minuten met een schone en droge auto aan het einde van de wasstraat staan.

—————– I N N O V A T I E

Bezoek het ace-lab